Hoe groen te worden in tuinlandschap met tuinverlichting op zonne-energie

 

Ben je van plan om je tuinlandschap na de winter op te frissen? Maak dit jaar een goed voornemen om de aarde te redden door groen te gaan in uw tuinlandschap met tuinverlichting op zonne-energie. Hieronder staan 5 kerngebieden waar je aan kunt werken.

1. Het toevoegen van zonnevogels en honden aan het tuinlandschap is de snelste manier om uw tuin tot leven te laten komen. Voeg een kunstnest toe met “Robin nesting on the branch solar lights” is een unieke manier om uw tuin eruit te laten zien alsof vogels hun huis aan uw bomen beginnen te bouwen. Plaats vervolgens een paar hondenzonnelampen om de dierenliefhebbers een warm gevoel te geven.

2. Het verspreiden van kleine plantjes zoals zonnepaddenstoel solar tuinverlichting rond de tuinvloer is een andere snelle manier om je tuin op te fleuren. Deze kunststof buitenlampen van deze paddenstoelen zijn effen gekleurd en je kunt kiezen uit 7 verschillende kleuren (lees, blauw, paars, wit, geel, groen, goudgeel).

3. Plaats mooie sculpturen met afbeeldingen van engelen of kinderen om de tuin romantischer te maken. Populaire keuzes zijn Two Cherubs Synthetic Fountain Solar Light en Fairy with solar ball lights. Fonteinzonnelicht schijnt verschillende fonteinbasissen na elkaar om water te simuleren dat van elk van hen naar beneden stroomt. Bollen op zonne-energie maken gebruik van heldere LED-lampen om ‘s nachts een warme gloed te creëren. Jij en je geliefde zullen zeker meer romantische tijd in de tuin doorbrengen.

4. Creëer een mooie waterpartij in uw tuin met een waterpomp op zonne-energie en breng meer zuurstof naar uw vissen met Solar Floating Pond Oxygen Air Pump. De zonnewaterpomp kan water tot een hoogte van 2,5 m optillen om de hele dag een mooie waterfontein te creëren zonder gebruik te maken van live-voedingen. Vissen zijn gelukkig en gezond met een continue toevoer van zuurstof door een zuurstofluchtpomp op zonne-energie. Deze zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig tot geen onderhoud.

5. Maak je tuin betoverender met schattige tuinkabouters op zonne-energie. Verschillende soorten kabouters, zoals een paar verliefde kabouters die bloemen en harten vasthouden, hardwerkende kabouters die een houten emmer dragen tot slapende kabouters naast een grote paddenstoel, betoveren mij en mijn kinderen altijd. Ze kunnen op het tuintafelblad of tussen het groen worden geplaatst.

Red onze Moeder Aarde in deze belangrijke gebieden met tuinverlichting op zonne-energie, maak ons land schoner en bescherm de ozonlagen tegen broeikasgassen. Doe nu uw deel met uw eigen tuin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *