Breid uw tuinverlichting op zonne-energie uit met verlichte paraplu’s

 

Vandaag bevinden we ons op die vreemde plaats (en tijd) waar zonnelampen nog steeds niet volledig normale, (aangesloten) lampen kunnen vervangen. De meeste lampen op zonne-energie, vooral tuinlampen voor buiten, die in grote bouwmarkten worden verkocht, zijn ofwel te zwak of te dun. Als je deze al in bosjes gebruikt, heb je natuurlijk nog meer nodig om matige tot degelijke buitenverlichting te behouden.

Een ding dat zonneliefhebbers onlangs hebben ontdekt, is de komst van op zonne-energie werkende verlichte buitenparaplu’s. Deze parasols staan ​​meestal bekend als terrasparasols, marktparasols, zwembadparasols, enzovoort. Het zijn die enorme, vrijstaande parasols die schaduw geven aan terrassets en/of zwembadstoelen.

Als je er momenteel geen hebt, kan het toevoegen van een parasol ook wonderen doen voor het uiterlijk van je achtertuin. Deze parasols staan bekend om hun unieke uiterlijk en complimenterende stijlen die elk eenvoudig ogend terras kunnen verfraaien. Het mooie is dat je nu weet dat er op zonne-energie verlichte versies van zijn en je direct kunt gaan kopen bij Solarledverlichting.nl.

Als je er al een hebt, kun je je bestaande eenheid vervangen door een verlichte of gewoon een andere paraplu toevoegen als je ruimte dit toelaat. Deze verlichte paraplu’s zijn redelijk betaalbaar, en gezien het feit dat ze je gratis licht geven, zouden ze zichzelf in een mum van tijd moeten terugbetalen.

Paraplu’s vangen natuurlijk veel zonlicht op – het is hoe dan ook hun doel – wat betekent dat het opvangen en opslaan van voldoende energie geen probleem zou zijn. De meeste van deze paraplu’s hebben zonnepanelen op het bovenste gedeelte van het canvas, dus het ziet er natuurlijk uit en niet misplaatst. Ze gebruiken ook energiezuinige LED-lampen die meestal verspreid zijn over de ribben van het canvas, waardoor een creatieve, parapluvormige verlichting mogelijk is. Sommige hebben naast de genoemde LED’s ook grotere lampen aan de bovenkant van de hoofdmast voor een nog fellere verlichting.

Dus daar heb je het. Als je alle zonne-verlichting nodig hebt die je kunt krijgen zonder dat je achtertuin eruit hoeft te zien als een tuinverlichtingsboerderij, voeg dan een verlichte paraplu toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *