Herbalife Success: Έχετε σκεφτεί τη Herbalife Online;

46 views 10:38 am 0 Comments February 14, 2023

Ως εκπρόσωπος της Herbalife, πιθανότατα γνωρίζετε ότι η επιτυχία στην Herbalife ξεκινά με τις σωστές στρατηγικές μάρκετινγκ. Herbalife μπορεί να ξεκίνησε ως offline “κοιλιά σε κοιλιά”. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι ο κόσμος άλλαξε πολύ όταν γεννήθηκε η Herbalife. Και, δεδομένου του γεγονότος ότι η Herbalife λειτουργεί επί του παρόντος από 75 διαφορετικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, είναι λογικό να αφήνετε πολλά χρήματα στο τραπέζι, αν δεν επιλέξετε να κάνετε διαδικτυακή αγορά με την Herbalife.

Εάν είστε ένας από τους λίγους που μπορούν ακόμα να επιτύχουν την επιτυχία της Herbalife στον 21ο αιώνα, χρησιμοποιώντας τις επιχειρηματικές στρατηγικές της Herbalife εκτός σύνδεσης, σας συγχαίρω! Αξίζετε τον σεβασμό μου για την ικανότητά σας να γνωρίζετε πώς να είστε επιτυχημένοι στη Herbalife.

Αλλά ως έμπορος Διαδικτύου, πραγματικά δεν βλέπω πια τα πλεονεκτήματα του να μιλάς «ψυχρά» στους ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα αν μπορεί να ενδιαφέρονται καν για τα προϊόντα ή την επιχείρησή σου. Μάλλον έχω χαλάσει το διαδίκτυο. Επειδή, όταν κάνετε διαδικτυακή αγορά, το Διαδίκτυο θα εξαλείψει για εσάς όλους τους ανθρώπους που έχουν ελάχιστο ή καθόλου ενδιαφέρον να μιλήσουν μαζί σας. Και, δεδομένου του γεγονότος της αποτυχίας 95% στο δικτυακό μάρκετινγκ, είναι πραγματικά ένα ποσοστό “παραίτησης”, όχι ένα ποσοστό “αποτυχίας”, και όταν απορρίπτεστε ξανά και ξανά, δεν είναι περίεργο!

Εκεί το διαδικτυακό μάρκετινγκ της Herbalife γίνεται φίλος σας. Το Διαδίκτυο έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει μόνο την «αγορά-στόχο» σας, εκείνα τα άτομα που πραγματικά αναζητούν κάτι που θα τους βοηθήσει… ξέρετε, όπως ίσως προϊόντα Herbalife ή να έχουν τη δική τους επιχείρηση στη Herbalife.

Και, υποθέτω ότι το άτομο που ψάχνετε δεν είναι ο μέσος τύπος που θα συναντούσατε στη Walmart και πιστεύει ότι έχετε ένα σύστημα πυραμίδας!

Φυσικά, ο στόχος σας είναι να αναπτύξετε μια ομάδα ανθρώπων με τις ικανότητές σας, όπου μπορείτε να διδάξετε το downline σας με αυτοματοποιημένα εργαλεία, που φέρνουν πραγματική επιτυχία της Herbalife… το όνειρο του υπολειπόμενου εισοδήματος να γίνει πραγματικότητα.

Το εργαλείο επιτυχίας της Herbalife…

Σε αυτό το άρθρο, θα ήθελα να σας παρουσιάσω έναν εναλλακτικό τρόπο για την επιτυχία της Herbalife. Με το διαδικτυακό μάρκετινγκ της Herbalife, μια χρηματοδοτούμενη πρόταση θα χρησιμεύσει ως αξιοθέατο (ένα «κομμάτι τυρί» αν θέλετε), επειδή έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει την αγορά-στόχο που αναζητάτε.

Και η χρηματοδοτούμενη πρόταση δεν σταματά εκεί. Επίσης αντλεί άμεσα μετρητά απευθείας στον λογαριασμό σας για να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας. Ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι έμποροι δικτύων εγκαταλείπουν είναι ότι τους τελειώνουν τα χρήματα πριν τους τελειώσουν οι υποψήφιοι πελάτες. Η χρηματοδοτούμενη πρόταση θα αποτρέψει κάτι τέτοιο, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στην Herbalife.

Περίγραμμα για την επιτυχία της Herbalife στο Διαδίκτυο…

Η προσήλωσή σας στο διαδικτυακό μάρκετινγκ θα πρέπει να ανοίξει πόρτες με τρόπους που οι παραδοσιακές τεχνικές πωλήσεων δεν θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν. Απλώς ξεκινήστε με το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ της Herbalife με αυτά τα τρία βήματα:

1) Ξεκινήστε με ένα blog. Αν και το branding εαυτού σας είναι μια καλή ιδέα στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να έχετε το δικό σας προσωπικό blog για να ξεκινήσετε. Υποστηρίζω ένα σύστημα ομαδικού ιστολογίου, επειδή το ομαδικό ιστολόγιο είναι ήδη δημοφιλές στο Google, το οποίο φέρνει περισσότερη επισκεψιμότητα σε εσάς αυτόματα. Απλώς ξεκινήστε να γράφετε blog σχετικά με το πώς τα προϊόντα της Herbalife μπορούν να φέρουν λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να αναζητούν οι άνθρωποι. δηλ. «φυσικό φάρμακο για απώλεια βάρους», «σταματήστε τον πόνο της αρθρίτιδας φυσικά». Όταν μπορείς να είσαι εσύ αυτός που θα δώσει αυτή τη λύση, είσαι αυτός που θέλουν να συμμετάσχουν! Ο στόχος σας είναι να κατατάξετε το ιστολόγιό σας στην πρώτη σελίδα του Google, ώστε να αρχίσετε να αποκτάτε δωρεάν δυνητικούς πελάτες.

2) Στείλτε στους αναγνώστες σας που μπορεί να διαβάζουν τη σελίδα του ιστολογίου σας σε ένα διασκεδαστικό βίντεο σχετικά με το πώς η Herbalife “έσωσε τη ζωή” ενός ατόμου (για παράδειγμα). Όσο περισσότερη αφήγηση και ικανότητα σύνδεσης σε συναισθηματικό επίπεδο με τον αναγνώστη σας, τόσο το καλύτερο. Μην κολλάτε το όνομα της Herbalife στην ανάρτηση του ιστολογίου σας ή στο βίντεό σας, αλλά δημιουργήστε περιέργεια και προσμονή, ώστε ο αναγνώστης να ανυπομονεί να μάθει ότι αυτό το καταπληκτικό προϊόν είναι.

3) Χρησιμοποιήστε ένα σύστημα αυτόματης απόκρισης για να παραμείνετε σε επαφή με τους δυνητικούς πελάτες σας. Κατά μέσο όρο, οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να προσεγγιστούν με μια προσφορά πωλήσεων περίπου επτά φορές πριν αποφασίσουν να αγοράσουν. Επτά φορές? Ποιος θα το έκανε ποτέ εκτός σύνδεσης; Δεν είναι περίεργο που τόσοι πολλοί άνθρωποι τα παρατάνε! Αυτό είναι όπου μια αυτόματη απάντηση email γίνεται χρήσιμη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *