De mest almindelige allergiårsager og symptomer

Lever du med bihulestop? Opdager du, at det er svært at trække vejret? Hvis du svarer ja på disse spørgsmål, kan du lide af en allergi. En allergi er en tilstand, der oftest opstår, når kroppens immunsystem overreagerer på et bestemt fremmedlegeme, som trænger ind i menneskekroppen ved hjælp af fødevarer, luft, vand eller en anden kilde. Allergi kan være af mange former. De mest almindelige varianter af allergi er normalt fødevareallergi, luftvejsallergi behandling og hudallergi.

Årsagerne til og symptomerne på allergi kan muligvis variere afhængigt af den type allergi, du tilfældigvis lider af. Hvis du desuden støder på en eller anden allergi, er det meget bedre at kende årsagerne til og symptomerne på allergi. Her vil vi hjælpe dig med at opdage de mest almindelige årsager til allergi sammen med deres symptomer.

De hyppigste årsager til allergi

De særlige materialer, der forårsager allergi, er klassificeret som allergener. Alle disse allergener findes i miljøet, fødevarer eller andet materiale, som kan komme i kropskontakt. Her er et par af de allergener, der resulterer i allergi hos mennesker.

Støv: Støvet i miljøet indeholder et allergen kaldet støvmider. Disse særlige støvmider er små levende væsner, der trives i forskellige områder. De producerer allergi hos mange individer.

Skimmelsvampe: Dette kan også være en af de mest udbredte allergiårsager. De observeres hovedsageligt overalt, hvor der er en god mængde vand, såsom i et badeværelse eller et fugtigt kælderområde. Skimmelsvampe forårsager allergi hos mennesker, især i områder med regnfuldt og fugtigt vejr.

Dyreskæl: Dit eget kæledyr kan også bære visse allergener, som kan forårsage allergi. Kæledyr som hunde og katte har et protein i deres spyt, urin og hud, generelt kendt som skæl. Hvis du udsættes for denne skæl, når du håndterer dit kæledyr, kan du blive ofre for allergiske reaktioner.

Pollen: Dette er virkelig blandt de mest udbredte årsager, der fører til allergi hos mange mennesker rundt om i verden. Pollen fra græs, træer og ukrudt øges i løbet af april og maj måned. Pollen er hovedsageligt ansvarlig for at forårsage allergier, der påvirker et individs åndedrætsorganer. Derfor er det meget vigtigt, at du holder dig så langt væk fra pollen, som det er muligt, hvis du er allergisk over for pollen.

De mest udbredte tegn og symptomer på allergi

Nu hvor du har forstået de hyppigste årsager til allergi, lad os nu undersøge de symptomer, som personer, der kæmper med allergi, normalt viser. Selvom disse tegn og symptomer kan virke normale i deres indledende stadier, er de i deres ekstreme former absolut livstruende. Nedenfor er nogle af de mest udbredte allergiske tegn og symptomer, som du bør forstå.

• Overbelastning af brystet
• Våde øjne
• Betændelse i øjnene
• Hævelse under øjnene
• Drypende næse
• Konstant nysen
• Mørke cirkler
• Hududbrud
• Tilstoppet næse
• Kløe i øjne og næse

Ovenfor var nogle af de typiske årsager og symptomer på allergi. For enhver, der har et af disse symptomer, så anbefales det stærkt, at du taler med din læge og foretager den specificerede behandling. Til din personlige information kan allergier også helbredes ved hjælp af naturmidler og det også uden bivirkninger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *